Over ons

Mijn naam is Erwin Janszen, geboren te Amsterdam in 1959. Ik kom uit een bakkersgezin met twee broers en een zus. Ik ben opgegroeid in Rotterdam en heb Hogere Informatica gestudeerd in Den Haag. Ik heb een carrière in de ICT opgebouwd bij de ING en ben in 2016 als zelfstandig ondernemer verder gegaan in de bedrijfsadvisering en website design en bouw.

Als senior projectmanager bij ING heb ik tientallen ICT gerelateerde projecten binnen de financiële sector succesvol afgerond. Een rode draad voor mij persoonlijk binnen al deze projecten was het antwoord op de vraag: “En wat merkt de klant hier nu van? Wat levert het hen op?”. Niet altijd was daar dan een klip-en-klaar antwoord voorhanden. Mijn achtergrond ligt in de techniek, digitale elektronica, ICT, project- en change management, service design en bedrijfsinnovatie.

Mijn kracht zit in het analyseren van complexe problemen en daarvoor praktische en haalbare oplossingen aan te dragen en deze ook daadwerkelijk te realiseren. Mijn ambitie is te streven naar het helpen van zoveel mogelijk bedrijven bij het verbeteren van hun diensten en/of producten. Diensten en producten waar de klant écht op zit te wachten en waar zij hun voordeel mee kunnen doen.

Ik volg nauwgezet de laatste ontwikkelingen en modernste technieken op het gebied van business innovatie, design thinking en website bouw.

Mijn motto is “We doen het voor de klant …”.

Mijn naam is Bianca Zanoni, geboren te Den Haag in 1964. Ik ben opgegroeid in Voorburg en heb Project management gestudeerd in Rotterdam. Ik heb een carrière opgebouwd in diverse secretarieel/administratieve functies, onder andere binnen de overheid. Momenteel ben in werkzaam bij een overheidsinstantie als programmamedewerker binnen een internationaal ICT-zorgprogramma.
Naast deze 4-daagse baan ben ik sinds 2019 ook werkzaam voor Pelátis Innovatie en verzorg ik de administratie in de breedste zin van het woord.

Mijn kracht zit in het analyseren en ordenen van complexe (financiële) administraties en werkprocessen. Daarbinnen hou ik het overzicht, zodat het voor zowel de klant als het bedrijf inzichtelijk is en blijft. Ook het redigeren van teksten en het verzorgen van vertalingen is onderdeel van mijn skills, evenals het inhoudelijk opstellen van nieuwsbrieven en het schrijven van blogs.

Klantcontact is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn werkplezier. Ik deel dan ook van harte het motto van Erwin : “We doen het voor de klant….”.

Pelátis Innovatie - Over ons checklist