Over Pelátis Innovatie

Erwin Janszen, eigenaar en oprichter van Pelátis Innovatie (2016), heeft begin 2020 Webdesign Woerden, OnceMedia en OnceHosting overgenomen en deze labels ondergebracht bij Pelátis Innovatie.

Pelátis Innovatie richt zich op het bouwen en beheren van professionele websites en webwinkels voor zakelijk gebruik. Pelátis Innovatie geeft enerzijds bedrijfsadvies en consultatie op het gebied van klantgerichte dienstverlening in het algemeen en anderzijds op e-Marketing specifiek. Met een jarenlange ervaring in vele branches (o.a. retail, bouw en zorg) staat Pelátis Innovatie kleine en middelgrote MKB’s bij in het doen van lastige keuzes in het functioneel en effectief inzetten van diverse kanalen via het internet bij verkoop en acquisitie.

Kern van onze dienstverlening draait om WordPress voor het bouwen van websites of de combinatie WordPress + Woocommerce voor het bouwen van webwinkels en alles wat er verder bij komt kijken of zich mee laat integreren.

Specialisatie: wij leggen ons toe op het professioneel bouwen én structureel onderhouden van zakelijke websites of webwinkels.
NB: Voor het laten bouwen van kleine websites (One-pagers) adviseren wij u de prijsvechters op dit gebied.

Om een website optimaal effectief te laten zijn, is niet alleen een gedegen bouwtraject belangrijk, maar dient de website periodiek technisch onderhouden te worden en inhoudelijk continue uitgebreid of aangepast te worden. Hiervoor is een lange adem in de vorm van een toereikend jaarbudget essentieel.

Er is met WordPress en Woocommerce veel mogelijk en er komen steeds nieuwe mogelijkheden en technieken bij qua presentie van de inhoud. Zeker in combinatie met andere goed te integreren pakketten (zoals Mailchimp, Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Vimeo enzovoorts). Wij helpen en adviseren u graag hierover.

Bij Pelátis Innovatie kunt u terecht voor elk type website. Wij hebben uitgebreide ervaring met alle type websites in vele branches. Of het nu gaat om een eenvoudig visitekaartje op het internet of om een uitgebreide webshop. Verder helpen wij u ook graag met een nieuwe huisstijl of een gerichte reclame campagne.

Pelátis Innovatie staat voor een klantgerichte persoonlijke benadering en heeft service hoog in het vaandel staan. Niet voor niets hebben wij voor deze bedrijfsnaam gekozen, “Pelátis”, betekent “klant” in het oud-Grieks!

Neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Naar het contactformulier.